Techniek‎ > ‎

brige constructor info

Zeventig recensies van de betaalde versie met een gemiddelde waardering van 4,5 ster en nog eens 341 positieve beoordelingen voor de gratis variant. Bridge Constructor is nog maar anderhalve week uit, maar heeft nu al een stevige positie in de App Store verworven. In de game voor de iPhone, iPod touch en iPad bouw je bruggen zodat auto’s en vrachtwagens de overkant van het land kunnen bereiken – en dat is nog geen eenvoudige klus.

Bridge Constructor punten aanbrengenDe volledige versie van Bridge Constructor telt 30 levels onderverdeeld in vijf werelden, maar de achtergronden van gebergte, stad, strand, bergen en heuvels zijn vooral opsmuk om het spel visueel interessant te houden. In elk level voer je namelijk dezelfde basis uit: je bouwt een brug door planken en stalen frames aan te leggen vanuit de witte aansluitpunten die je ziet. Elk nieuw onderdeel krijgt op haar beurt weer een eigen aansluitpunt en zo kan je je bouwwerk uitbreiden tot een stevig geheel. Met de Play-knop zie je hoe sterk je concept is. Als alles goed lijkt, kan je er auto’s en vrachtwagens voor extra punten over laten rijden. Aan de kleur van de bouwonderdelen zie je al waar de zwakke punten in je ontwerp zitten.

Bridge Constructor is geen makkelijke game. Al in het tweede level dat je in zowel de betaalde als gratis variant krijgt voorgeschoteld, mag je flink puzzelen hoe je een constructie stevig maakt. Je hebt daarvoor dan al verankerde grondpalen tot je beschikking en het arsenaal mogelijkheden wordt voorts rustig opgevoerd met andere materialen en zelfs touw dat je tot je beschikking krijgt. De ontwikkelaar was bij voorbaat op de hoogte van de uitdaging in het spel en heeft een laad- en opslagfunctie toegevoegd aan elk level. Zo kan je een ouder project weer oppakken.

Bridge Constructor levelvoortgang


Comments